perjantai 1. huhtikuuta 2016

Ajantieto pop-up

Muutimme nykyisiin koulutus- ja toimistotiloihimme Kampin Graniittitaloon Helsingin ytimessä syksyllä 2013. Tavaksi tuli varsin pian tarjoilla omatekoinen aamiaispöytä. Vasta leivottuja sämpylöitä, leipiä, leikkeitä, vihanneksia, kahvia, hedelmiä. Tavasta olemme pitäneet kiinni ja siitä on tullut kiinteä osa kurssipäiviemme toteutusta.

Hieman myöhempi idea on ollut tarjota myös välillä lounaita omissa tiloissamme. Keitto-salaatti -yhdistelmiä on runsaasti. Joskus olemme myös sähkögrilliä käyttäneet. Perusfilosofiamme on kevyttä, helppoa, persoonallista, värikästä, terveellistä sekä selkeät ja ehdottomaan tuoreet raaka-aineet.

Palaute on ollut ilahduttavaa. Toiveita on myös esitetty ruokavinkkien jakamiseksi.

Tästä se nyt alkaa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti